http://evoin-evan.eu/
Απο το ΕVΟΙΝ ΕVAN
Απο το ΕVΟΙΝ ΕVAN
Απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και προχωρημένους, με θέματα όπως π.χ: - Αρχές Γευσιγνωσίας (αισθήσεις που συμμετέχουν στην οργανοληπτική δοκιμασία, συνθήκες διεξαγωγής π.χ χώρος, χρόνος, κατάλληλα ποτήρια, σειρά εξετασης δειγμάτων κ.λ.π) - Παραγωγή του κρασιού (λιγα λόγια για το αμπέλι, τρύγος, λευκή-ερυθρή οινοποίηση, παλαίωση κ.λ. π) - Τύποι-Κατηγορίες Κρασιών (λευκά, ροζέ, κόκκινα, ξηρά, γλυκά, αφρώδη κ.λ.π) - Κατηγορίες αρωμάτων των κρασιών, Γευστική Ισορροπία (ο ρόλος των διαφόρων συστατικών του κρασιού και η επίδρασή τους στον χαρακτήρα του, οργανοληπτικά σφάλματα και προέλευσή τους, το λεξιλόγιο του δοκιμαστή κ.λ.π) - Οινοπαραγωγικές Ζώνες και Ποικιλίες στην Ελλάδα και τον κόσμο (π.χ Νεμεα-Αγιωργήτικο) - Κρασί και Φαγητό (γευστικοί συνδυασμοί και αντιθέσεις)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου